В дните, изброени по -долу, проблемите могат да ескалират, стари

...
 
В дните, изброени по -долу, проблемите могат да ескалират, стари
Коментари Харесай

5 най -опасни дни през октомври

 

В дните, изброени по -долу, проблемите могат да ескалират, остарели проблеми да се върнат и да се появяват нови. Специални думи-пароли ще оказват помощ за реализиране на благоденствие и ще понижат вероятността от отчаяние. Бъдете положителни, с цел да не срещнете проблеми.

 

 

7 октомври – преходът на Венера към знака на Стрелец

Това е доста значим преход, само че неподходящ. Огненото освобождение въобще не е това, от което тази планета се нуждае, с цел да се усеща добре. Факт е, че ни чака рисков ден и идващите няколко седмици до 4 ноември в това число. Това ще бъде сложен интервал за взаимоотношения с близки, както и време, когато енергийните ресурси на хората могат доста бързо да изсъхнат. Спестете силите си, като ги харчите доста деликатно.

8 октомври – Слънцето дружно с Марс

Съединението е доста рисков аспект, изключително когато е включено слънцето. Марс ще се скрие зад него, което ще провокира мощен прилив на негативни талази. Това ще се отрази отрицателно на живота на множеството от нас. Много хора ще станат на този ден прочувствени, нападателни и няма да са в положение да вършат отстъпки даже на околните си. Намирането на общ език ще бъде извънредно мъчно. Ще бъде доста мъчно време и за жалост идващият ден ще го удължи.

9 октомври – Слънцето дружно с Меркурий

На този ден Слънцето ще бъде по отношение на друга планета – Меркурий. Това ще бъде вътрешна връзка, тъй че планетата ще застане тъкмо пред нашата звезда. На този ден астролозите мощно поучават да не пътувате и да спестите парите си. В допълнение, заслужава да се означи, че Меркурий и Марс също ще бъдат дружно. Това значи, че на 9 -ти ни чака най -опасният ден октомври. Отрицателната сила ще бъде доста мощна. Гледайте в двете направления и не рискувайте своя престиж, репутацията си.

20 октомври – Пълнолуние в Овен

Това е пълнолунието в Овен. Този ден ще се трансформира в съвсем тъкмо повтаряне на предходното Пълнолуние. За доста от нас всичко ще излезе от надзор. Друга част от хората ще развият неустановеност и неясен тип експанзия, непоносимост. Това ще бъде доста провокационен работен ден и бъдете двойно деликатни.

30 октомври – Марс минава в знака на Скорпион

Този преход ще бъде доста рисков. Ако Везните просто са донесли някакви неприятности, тогава Скорпионът съвсем изцяло ще „ изгаси “ всичко положително, което е в Марс. В Скорпион планетата няма да може да ни даде предпочитание да продължим напред. До 13 декември ще би трябвало по някакъв метод да се мотивираме. 30 октомври ще бъде най -мързеливият ден в месеца. Не очаквайте някой от вашите познати да желае да извърши по -ранни обещания. Не давайте заеми на никого на този ден.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР